Val de sancţiuni în Bucureşti, după un control al poliţiei în trafic

Polițiștii din Capitală au aplicat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 90 de sanțiuni după constatarea unor defecțiuni tehnice. Au fost verificate în total 110 autovehicule, din care 30 au fost motociclete.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, au fost controlate peste 110 autovehicule, din care 30 de motociclete, și au fost aplicate 94 de sancțiuni, în valoare de peste 51.000 lei. „Din totalul sancțiunilor, 90 au fost aplicate pentru deficiențe tehnice după cum urmează: 24 pentru modificări ale sistemului de evacuare a noxelor (6 moto), 2 pentru modificări neomologate ale autovehiculului (2 moto), 64 pentru alte deficiențe tehnice”, se arată în comunicat.

De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere pentru nerespectarea semnalelor polițistului rutier, au retras 51 certificate de înmatriculare pentru defecțiunile tehnice constatate cu sprijinul inspectorilor din cadrul Registrului Auto Român și 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare. Acțiunea derulată în cursul nopții de vineri spre sâmbătă a avut drept scop diminuarea nivelului de victimizare a populației prin accidente rutiere care au principala cauză de producere defecțiunile tehnice ale vehiculelor, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel