Vâlcea: Copil accidentat de o maşină după ce a traversat strada prin faţa unui autobuz

Un copil de 13 ani din comuna Vlădeşti a ajuns, vineri după-amiază, la spital cu mai multe traumatisme după ce a fost lovit de o maşină în timp ce încerca să treacă neregulamentar strada, au anunţat, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc pe DN 64 A, în localitatea Vlădeşti, băiatul ieşind brusc în faţa autoturismului, prin faţa unui autobuz ce oprise într-o staţie.

'Copilul ar fi coborât dintr-un autobuz şi ar fi trecut prin faţa acestuia fără să se asigure, fiind acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din Băile Olăneşti', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea. În urma impactului, copilul s-a ales cu un traumatism cranio-facial şi o fractură de gambă, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de o ambulanţă SAJ. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal, şoferul autoturismului fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel