Val de accidente grave, în România - 18 iulie. Un bărbat de 35 de ani, strivit de un TIR, după ce a rămas în pană pe DN1

 Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Mai multe accidente s-au produs în această dimineață pe șoselele din România.

UPDATE: Un bărbat a murit după ce a fost strivit între cele două autobasculante implicate în accidentul petrecut, marţi dimineaţă, pe DN 1 - Centura de Vest a Ploieştiului, în comuna Brazi.

"Din primele verificări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr.1 a sensului de mers Braşov către Bucureşti, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit. Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehiculului său, fiind prins între cele două TIR-uri", informează Poliţia Prahova.

În urma impactului, bărbatul de 35 de ani a murit.

Celălalt şofer, care era încarcerat, a fost scos de pompieri şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul este blocat pe sensul de mers Braşov către Bucureşti, circulaţia fiind deviată din DN 1 către localitatea Negoieşti, anunţă Poliţia. 

---- 

Mai multe accidente s-au produs marți dimineața, 18 iulie, pe șoselele din România. Astfel,  circulaţia a fost blocată pe autostrada A 6, în zona localităţii Balinţ din judeţul Timiş, în urma unui accident în care au fost implicate patru autovehicule, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, transmite Agerpres.

"La nodul rutier dintre autostrăzile A 6 şi A 1, în zona localităţii Balinţ, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autoutilitară şi două autotrenuri", a precizat Centrul Infotrafic.

În urma accidentului au rezultat trei victime, care sunt evaluate medical la faţa locului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş a anunţat că la faţa locului au intervenit o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă, două victime având nevoie de transport la o unitate medicală.

"În urma evenimentului au rezultat două victime, dintre care, o persoană de sex feminin a rămas blocată în autoturism. La spital au fost transportate două victime (femeie şi bărbat), în stare conştientă şi cooperantă", au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Circulaţia rutieră a fost blocată, valorile de trafic fiind în creştere, mai precizează sursa citată.

Accident și pe Centura de Vest a Ploieştiului. Traficul este deviat

Un alt accident rutier, în care au fost implicate două autobasculante încărcate cu balastru a avut loc, s-a produs marţi dimineaţă, pe Centura de Vest a Ploieştiului, în comuna Brazi. Traficul în zonă a fost deviat.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, şoferul uneia dintre autobasculante este încarcerat, însă conştient, iar pompierii lucrează pentru extragerea acestuia, echipajul de terapie intensivă mobilă acordându-i primele îngrijiri medicale.

Traficul este blocat pe sensul de mers Braşov către Bucureşti, circulaţia fiind deviată din DN 1 către localitatea Negoieşti, anunţă Poliţia. 

Doi oameni au fost răniți într-un accident produs pe DN 7, în localitatea Bujoreni

Totodată, două persoane din judeţul Alba au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un autotren încărcat cu pepeni, pe DN 7, în localitatea Bujoreni.

Potrivit oamenilor legii, şoferul autoturismului ar fi începător. El ar fi încercat să facă o depăşire fără să se asigure că din sensul celălalt venea un alt autovehicul, în urma impactului autoturismul fiind proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

"Din primele date se pare ca ar fi avut loc o coliziune între un autoturism şi un autotren pe DN 7, în localitatea Bujoreni, km 187+ 200 metri, judeţul Vâlcea. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, din judeţul Alba, conducătorul auto şi un pasager din autoturism, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ambele victime au fost găsite încarcerate, una dintre ele fiind preluată şi transportată la spital inconştientă.

"Sosiţi la locul intervenţiei, salvatorii au găsit două victime semiconştiente încarcerate. Una dintre victime a fost scoasă conştientă din autoturism, fiind transportată la spital de către echipajul SMURD după efectuarea manevrelor de descarcerare, iar cealaltă a fost scoasă inconştientă şi predată echipajului SAJ, fiind transportată, de asemenea, la UPU Vâlcea", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Traficul rutier în zonă a fost blocat pe parcursul intervenţiei autorităţilor. Acum poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel