Valea Oltului, blocată din cauza unei viituri. Traficul este deviat pe DN 1

FOTO: Facebook @DRDP Craiova
FOTO: Facebook @DRDP Craiova

Valea Oltului este blocată din cauza unei viituri de pe DN 7 în zona localității Brezoi. Traficul a fost deviat pe DN 1.

UPDATE: ”Restricțiile de trafic vor fi valabile până când colegii de la DRDP Craiova vor reuși să îndepărteze aluviunile de pe drum (aproximativ 4-5 ore). Mașinile care circulă pe DN1 dinspre Sibiu vor fi redirecționate către Brașov din sensul giratoriu de la Veștem, iar autovehiculele care circulă pe autostrada A1 vor fi întoarse din nodul rutier de la Boița", au precizat reprezentanții DRDP Brașov, citați de Agerpres.

”Circulația se va relua numai după ce ne vom asigura că nu vor mai exista pericole pentru participanții la trafic”, a transmis DRDP Craiova.

Știrea inițială

Traficul pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în zona localității  Brezoi (Vâlcea) este oprit din cauza aluviunilor alunecate de pe versant, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova (DRDP), ”viitura nu s-a produs pe sectorul Lazaret - Boița, unde s-au efectuat lucrări pentru Autostrada Sibiu - Pitești , secțiunea 2”.

FOTO: captură Facebook @ DRDP Craiova

Citește și: Cod galben și portocaliu de inundații în 18 bazine hidrografice până duminică

Viitura a avut loc pe DN 7, km 206+800, iar la fața locului se află Poliția și echipaje de la Drumuri. ”Se estimează reluarea circulației în condiții normale în aproximativ 5 ore”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel