Valentin Mihăilă, aproape de un transfer la Atalanta Bergamo

Facebook Parma Calcio
Facebook Parma Calcio

Atalanta Bergamo, club din Serie A, este aproape să îl transfere pe Valentin Mihăilă de la Parma. 

Presa italiană anunță că este vorba despre un împrumut până în vară, apoi Atalanta este obligată să-l transfere definitiv pe Valentin Mihăilă.

Potrivit tuttomercatoweb.com, Atalanta va plăti 10 milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă. Românul este așteptat astăzi la Bergamo, pentru a semna contractul și pentru a fi prezentat.

”Ținta Atalantei are nume și prenume: Valentin Mihăilă, extrema română, de la Parma. Viteza este principala sa armă. Cele două cluburi se gândesc la un împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă în vară, cel puțin asta ar vrea Atalanta.

Cu toate acestea, Parma a refuzat deja o propunere similară de la Sassuolo în urmă cu câteva săptămâni, după ce în vara anului 2021 a respins o ofertă de la Lazio”, scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Giovanni Becali anunţase că Parma a refuzat o ofertă similară de la Sassuolo 

”Mihăilă, vă spun sincer, a fost curtat de Sassuolo. Împrumutat pe șase luni și opțiune de 12 milioane (n.r.- de euro). Atât plătea dacă le (n.r.- cei de la Sassuolo) convenea cum joacă. Nu! Parma a zis nu pentru că Mihăilă s-ar putea să joace în sistemul lui Iachini, 3-5-2. Iar Dennis (n.r.- Man) ar trebui să fie un fundaș stânga mai ofensiv. De asta spunem că Parma poate să-l lase să plece împrumut.

Iachini mi-a vorbit extraordinar de amândoi: 'Ei și cu un spaniol adus de la Sevilla sunt cei mai importanți jucători de la Parma, dar cred în sistemul ăsta. Pentru Dennis va fi mai puțin spațiu'. Mihăilă ar intra în acest sistem, lângă un atacant. Parma a dat nouă milioane și Sassuolo plătea 12. Le-am spus să facă o opțiune obligatorie, dar au spus că sunt bani prea mulți”, a declarat Giovanni Becali, la DigiSport Matinal.

Transferat la începutul sezonului 2020/2021 de la Universitatea Craiova la Parma, în schimbul a 9,1 milioane de euro, Valentin Mihăilă a devenit rapid un jucător important în angrenajul ”cruciaților”, însă accidentările i-au dat mari bătăi de cap. În această stagiune a bifat 13 apariții și a reușit două goluri și un assist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel