Vanghelie: În Bucureşti se plantează flori de 2,4 miliarde euro pe mandat. Dacă nu puneam lalele, cream un serviciu mai bun bucureştenilor

marian-vanghelie
marian-vanghelie

Florile de pe străzile şi din parcurile bucureştene costă nu mai puţin de 600 de milioande euro anual, a dezvăluit primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

„Avem colegi, nu dau nici un nume ca să nu supăr pe nimeni, care cheltuie de la 50 de milioane până la 300 de milioane, raportat la funcţiile pe care le au, vorbesc de primari, pe lalele, pe flori. Când eu cred că lucrurile ar trebui să fie cu totul altfel şi sunt alte lucruri de făcut în Bucureşti, izolare termică, infrastructură, şcoli“ a spus Vanghelie, la emisiunea Nașul de la 10 TV, scrie inpolitics.ro.

El a furnizat și cifra anuală totală: „Aproape 600 de milioane de euro în Bucureşti pe an“, ceea ce ar însemna cca.2,4 miliarde de euro pe mandat. În contrapartidă, Vanghelie a deplîns obligativitatea de a concedia cîteva mii de angajați ai primăriilor de sector: „Deci noi am zis că facem o economie foarte mare, inclusiv Guvernul, cu toţi primarii ăştia care suntem din Bucureşti, vorbesc despre cei 7 primari din Bucureşti. Şi am dat 6000 de oameni afară. Ştiţi cât înseamnă salariul celor 6000 de oameni pe 10 ani? 20 de milioane de euro. Raportaţi la lalelele alea, câte lalele dacă nu am fi pus în Bucureşti oamenii ăia rămâneau şi cream un serviciu mult mai bun bucureştenilor?“ a declarat edilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel