Vanghelie: PDL era pregătit cu 2-300 de oameni la Piteşti

marian_vanghelie
marian_vanghelie

Vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie, a declarat la Realitatea TV că protestele social-democraţilor au fost organizate împotriva felului în care se face justiţieie în România şi că mitingul de la Piteşti a fost anulat pentru a preveni incidentele cu susţinătorii PDL aduşi în sediul primăriei de senatorul Mircea Andrei.

Vanghelie a afirmat că liderii PDL din judeţul Argeş au mobilizat două-trei sute de persoane care să intervină în cazul în care susţinătorii lui Constantin Nicolescu vor protesta în faţa sediului PDL din Piteşti.

În cursul zilei, Marian Vanghelie a spus in faţa mulţimii: "Avem nevoie de un stat de drept, nu de statul poliţienesc al lui . Trebuie să ieşim pentru fiecare membru, nu să lăsăm să ne ia pe fiecare, câte unul, cum ne-au luat în '40. Nu este în regulă ce s-a întâmplat cu Nicolescu, trebuie să fim alături de el, să fim uniţi. L-au luat pe domnul Nicolescu, care este un om corect. În fiecare dimineaţa la 6:00 aştept să vină mascaţii, îi aştept pe geam, să văd dacă îmi vine rândul."

La mitingul de la Piteşti au fost prezenţi mai mulţi lideri PSD, printre ei aflându-se preşedintele partidului – Victor Ponta, Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc şi mai mulţi vicepreşedinţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel