Varză murată, reţetă clasică. De ce e bine să pui o gutuie în bidon

În această perioadă toată lume se pregăteşte să pună varza la murat. Vă prezentăm o reţetă clasică a gospodinelor pricepute. 

Ingrediente

Varză

Sare

Beţe de mărar

Boabe de porumb, gutuie sau sfeclă roşie

Citeşte şi Pizza de casă, reţeta pe care o vei adora. Uite cum se face

 

Mod de preparare

Se îndepărtează frunzele rupte de varză şi se scobește la cotor pentru a se pune 2-3 linguri de sare. Se aşează primul rând de varză în butoi, după care se presară o mână de sare. Repetăm procedeul până când se termină varza. La final, adăugăm câteva beţe de mărar.

Dacă doriţi ca varza voastră să fie galbenă, adăugaţi boabe de porumb sau gutuie. De asemenea, puteţi adăuga sfeclă roşie pentru ca varza voastră murată să aibă culoarea roşie. Puneţi apă peste varza din butoi şi vânturaţi după o săptămână. Astfel, zeama va fi limpede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel