Vasile Barbu, luat la mișto de Ciuvică după „atentat”: E puțin bizar să ți se întâmple un lucru acum o lună și ceva și să comunici după aia

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN unde a vorbit despre un incident petrecut la începutul lunii iunie, când i-a fost găurit geamul de la casă. El sugera că cineva vrea „să-i închidă gura” după scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Vasile Barbu a relatat că cineva i-a împușcat geamul de la casă folosind un pistol neletal, cu o bilă de rulment, incident pe care îl consideră un avertisment pentru a-l intimida să tacă. Deși a găsit bila și așteaptă verificări suplimentare din partea Poliției, el a declarat că nu va fi redus la tăcere. În timpul intervenției la Antena 3 CNN, Vasile Barbu a menționat incidentul, relatare care a stârnit râsul jurnalistului Mirel Curea și a provocat comentarii ironice din partea lui Mugur Ciuvică.

„A fost vorba de o împușcătură cu un pistol neletal, dar cu bilă de rulment. A fost găsită și bila, mâine vine Poliția și mai face alte verificări, alte constatări și așteptăm să vadă Poliția ce și cum. Mi-e greu să mă pronunț. Am luat-o pur și simplu ca pe un avertisment să tac din gură, dar nu voi tăcea. Asta este.”, a spus Vasile Barbu. 

„Când s-a întâmplat atentatul, să zic așa?”, a întrebat Mugur Ciuvică.

Schimbul de replici dintre cei doi i-a provocat râsul jurnalistului Mirel Curea.

„Da, e de râs acum. Eu nu v-aș dori să primiți dumneavoastră... să auziți o împușcătură și o bubuitură în geamul de la dormitor.”, a spus Vasile Barbu. 

„Domnul Barbu, eu nu am râs o secundă. Vă întreb foarte serios: când s-a întâmplat?”, a întrebat Mugur Ciuvică.

„Permiteți-mi să nu mai discut cu dumneavoastră pe subiectul ăsta că văd că faceți mișto și nu e de mișto deloc pentru că familia mea a fost panicată.”, a continuat Vasile Barbu. 

„Nu mai râdeți, domnul Curea. Domnul Barbu, eu nu fac niciun mișto, vă întreb foarte serios: când s-a întâmplat? Că e una să se fi întâmplat la începutul lui iunie, așa cum am citit undeva, și alta e să se fi întâmplat ieri.”, a spus Mugur Ciuvică.

„Da, domnule Ciuvică, nu s-a întâmplat ieri, s-a întâmplat pe 1-2 iunie.", a spus Vasile Barbu.

„A, deci e corectă informația.”, a spus Mugur Ciuvică.

„Până acum mi-a fost frică pentru că am copii și fiica mea este plecată din țară. Până la urmă a aflat și ăsta a fost motivul pentru care m-am dus la Poliție. V-aș ruga să nu mai faceți mișto de chestiunea asta pentru că nu v-aș dori să fiți în situația asta.”, a spus Vasile Barbu.

„E puțin bizar să ți se întâmple un lucru acum o lună și ceva și să comunici după aia.”, a spus Mugur Ciuvică. 

„Domnule, dacă dumneavoastră ați avea copii, ați spune aceste lucruri?”, a întrebat Vasile Barbu.

„Cu atât mai mult le-aș spune și aș apela la Poliție, ca să nu-l accidenteze pe copil.”, a spus Mugur Ciuvică. 

„Eu am încercat să protejez pe cât posibil, dar să știți că a venit cineva de la Poliție și a verificat situația acolo, dar nu am vrut să depun plângere.”, a spus Vasile Barbu la Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel