Vasile Blaga ia în calcul candidatura la şefia PDL

vasile blaga, pdl
vasile blaga, pdl

Vasile Blaga va candida la preşedinţia Partidului Democrat Liberal dacă „lucrurile se vor tensiona în partid“, la intervenţia "unor colegi" care se grăbesc să ardă etapele pentru a accede la funcţiile supreme din formaţiunea democrat liberală.

vasile blaga, pdl“Voi candida cu siguranţă la noul congres. Dacă lucrurile vor evolua spre o tensionare a relaţilor din partid, da (voi candida la preşedinţia PDL, n.r.). Dacă lucrurile se vor tensiona în sensul în care probabil unii colegi, fără a urma paşii normali în partid vor dori să imprime o anumită direcţie partidului, da, e posibil orice“, a declarat, miercuri, Vasile Blaga la Interviurile Gândul.

Declaraţia lui Vasile Blaga vine în contextul în care vechea gardă a PDL, formată din Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu a făcut în această toamnă un pas înapoi, prin demisia din guvern. Ieşirea celor trei din guvern s-a făcut concomitent cu lansarea Elenei Udrea spre vârful ierarhic al partidului şi cu creşterea în influenţă a primarului Aradului, Gheorghe Falcă, cel care l-a şi impus, de altfel, pe Traian Igaş ca înlocuitor al lui Blaga la şefia Internelor.

Citeşte şi:

Vasile Blaga, victima „aripii prezidenţiale“ din PDL. Nu este exclus amestecul serviciilor secrete

UDMR a insistat ca Boc să nu accepte demisia lui Blaga. Demisia a fost acceptată în urma unei convorbiri telefonice la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel