Vasile Dâncu: E probabil să apară o criză similară cu cea a dezinfectanţilor

Vicepremierul Vasile Dâncu a afirmat că sistemul medical din România nu se poate schimba 'peste noapte', el adăugând că apariţia unei noi crize similare cu cea a dezinfectanţilor diluaţi este 'probabilă'.

'E probabil. Asemenea crize pot să apară pentru că sistemul nostru medical are probleme în acest moment. (..) Marea problemă suplimentară pe care o poţi crea ca guvernant, de exemplu, e să nu recunoşti problemele şi dacă nu le recunoşti, nu o să le poţi nici trata', a declarat duminică Dâncu, la Digi 24, întrebat dacă este probabil sau improbabil să apară în acest moment o nouă criză de genul celei generate de dezinfectanţii diluaţi.

El a arătat că Guvernul 'face ceea ce se poate' şi încearcă să identifice lucrurile care nu funcţionează în sănătate, cu potenţial de a deveni crize. 'Românii trebuie să înţeleagă (...) că sistemul medical din România nu se poate schimba peste noapte. E o realitate asta. Mai trebuie să înţeleagă că nu există chiar o asemenea ameninţare, aşa cum apare câteodată', a adăugat vicepremierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel