Vasile Ianul, fostul președinte al Clubului Dinamo, în comă la spital

ianul
ianul

Fostul președinte al secției de fotbal al Clubului Dinamo din anii 1990, Vasile Ianul, se află în comă la Spitalul Sfânta Parascheva din Iași.  Ianul a suferit în sâmbătă noaptea un atac cerebral şi a fost dus în comă la Spitalul de Urgenţă Sfânta Parascheva din municipiu. Inițial, acesta a fost suspect de gripă porcină.

Potrivit Mediafax, diagnosticul fostului oficial dinamovist fixat de medici este foarte complicat: comă diabetică asociată cu atac cerebral.

Vasile Ianul, în vârstă de 68 de ani, a fost tratat în ultimele săptămâni în două spitale ieşene, iar de câteva zile a fost adus la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu. Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase susţin că Ianul prezintă simptomele gripei AH1N1, rezultatele analizelor urmând a fi cunoscute peste câteva zile.

 Ianul, în vârstă de 68 de ani, a fost preşedinte al două cluburi din Liga I, Poli Iaşi în perioada 1981-1985 şi Dinamo Bucureşti între 1990 şi 1994.

 Fostul oficial a avut mari probleme şi cu justiţia, fiind condamnat de judecători la 12 ani de închisoare în dosarul transferurilor unor jucători din Liga I (Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabău şi Bogdan Stelea).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel