Vasile Mogoș, dezamăgit și frustrat de eliminarea CFR Cluj din Conference League

Vasile Mogoș, dezamăgit și frustrat de eliminarea CFR Cluj din Conference League. FOTO: captura video CFR Cluj
Vasile Mogoș, dezamăgit și frustrat de eliminarea CFR Cluj din Conference League. FOTO: captura video CFR Cluj

CFR Cluj a fost eliminată din Conference League, după ce a pierdut la limită, în fața formației Adana Demirspor. Vasile Mogoș, marcatorul clujenilor, s-a declarat dezamăgit și frustrat de eliminare. 

CFR Cluj a pierdut meciul cu Adana Demirspor, în manșa secundă a preliminarilor din Conference League, scor 2-1, după un gol primit în prelungiri. Marcatorul golului clujenilor, Vasile Mogoș, s-a declarat dezamăgit și frustrat de eliminare, dar admite că acesta este fotbalul.

”Dacă merita cineva să treacă, eram noi. Suntem dezamăgiți, frustrați, mai bine luam 3-0 și mergeam acasă, dar ăsta-i fotbalul, știm cum e și mergem înainte. Am stat zece minute până sa executăm penalty-ul.

Eu, sincer, dacă vă spun, nu mă credeți, m-am gândit că e ca acasă, cu băieții, când jucăm fotbal, dacă stai să asculți, greșești. Trebuie să ai personalitate și, dacă crezi că dai gol, dai gol.

Ne antrenăm, eu am ascultat antrenorul, putea să fie oricine (n.r. care să execute penalty-ul), important era să dăm gol. Am ieșit din Conference și ne gândim cu toții la campionat. Ăsta e obiectivul nostru”, a declarat Vasile Mogoș ”la cald”, canalul oficial al clubului.

Mandolini: ”Am fost aproape de a obţine un rezultat mare”

La rândul său, antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandolini, a declarat după meci că echipa sa a fost foarte aproape de avea un rezultat foarte bun, dar și care au fost momentele care au făcut diferența.

”Este greu acum, părea un meci care mergea în direcţia corectă, dar așa este fotbalul, trebuie să fii atent mereu. Două neatenții, una la mingea înaltă, în finalul primei reprize, iar alta pe o recuperare (n.r. - în minutul 90+4). Cred că am fost aproape de a obține un rezultat mare”, a precizat Mandolini, notează Agerpres.

Citește și: Adana Demirspor - CFR Cluj. Ardelenii au fost eliminați dramatic din Conference League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel