Vaslui: Bărbat plasat sub control judiciar, în urma unor indicii că ar fi provocat un accident acum un an

Un bărbat în vârstă de 20 de ani din municipiul Huşi a fost plasat, marţi, sub control judiciar, existând indicii că acesta ar fi provocat un accident de circulaţie în luna octombrie a anului trecut, în urma căruia au murit două persoane.

Bărbatul a suferit vătămări corporale în urma accidentul, iar la momentul respectiv le-ar fi declarat anchetatorilor, potrivit unor surse din rândul acestora, că una dintre victime se afla la volanul maşinii.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 9 spre 10 octombrie 2018, în timp ce bărbatul bănuit conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi, pe DN24A, din direcţia Murgeni - Huşi, pe un sector de drum situat în afara localităţii, în momentul în care a ajuns la KM 71+750 de metri, într-o curbă deosebit de periculoasă, spre stânga, semnalizată cu indicator de curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi după ce a rulat pe terenul din apropiere, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-o ravenă adâncă de aproximativ cinci metri. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul a doi bărbaţi, în vârstă de 28 de ani din Olteneşti, judeţul Vaslui, respectiv 23 de ani din Huşi, pasageri în autoturism şi vătămarea bărbatului cercetat", se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Unul dintre bărbaţii decedaţi, despre care s-a crezut iniţial că a provocat accidentul, era poliţist la un post de poliţie comunal din judeţul Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel