Vecinii au auzit strigăte de ajutor din casa unui bărbat şi au chemat poliţia. De ce s-au amuzat oamenii legii când au deschis uşa

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Din locuinţa bărbatului se auzea "Ajutor! Ajutor!" în mod repetat. Vecinii s-au impacientat şi au chemat poliţiştii, însă când aceştia au pătruns în casă au rămas uimiţi! Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

Un bărbat din Essex, Anglia, pe nume Steve Wood, s-a trezit cu poliția la ușă după ce un vecin a reclamat că a auzit urlete de femeie venind din casa lui. Oamenii legii au inspectat locuinţa, dar mare le-a fost mirarea când, după o jumătate de oră de cercetări, inclusiv în beciul casei, nu au găsit nimic suspect şi nici prezenţa vreunei femei.

Misterul a fost rezolvat

Nu mai puţin de trei mașini de poliție s-au oprit în faţa casei bărbatului din Marea Britanie. Se pare, însă, că s-a făcut tamtam pentru nimic. Steve este pasionat de păsări și are în total 22 de exemplare pe care le ține în casă, însă un singur papagal, cel mai vocal dintre toate - spune el - a pus pe jar întreaga comunitate din cartier. 

Polițiștii au descoperit că țipetele veneau de la Freddie, papagalul vorbitor al lui Steve. Pasărea a învăţat sute de cuvinte, dar se pare că preferatul lui este "Ajutor!" (Help!) şi astfel a băgat panica în vecini, potrivit relatărilor BBC.

„Poliția a venit la ușa mea după ce un vecin îngrijorat a spus că a auzit țipete de femeie în casa mea. Este genial! A fost cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat anul acesta. Mulțumesc mult”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex i-a mulțumit lui Steve pentru înțelegere și pentru că i-a lăsat pe ofițeri să facă verificări.  „Am fost contactați de către un cetățean care a raportat că a auzit țipete de femeie în zona Larup Avenue, Canvey”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru SWNS. „Ofițerii au efectuat un control la fața locului și au descoperit că zgomotul era, de fapt, cauzat de un papagal din interiorul unei proprietăți.”

Amuzaţi şi ei, vecinii au promis că nu vor mai lua în seamă oricare alt strigăt care va veni din casa lui Steve, convinşi fiind că păsările lui vor scoate toate sunetele şi as putea primi mesaje greşite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel