Vecinii lui Călin Donca, detalii stânjenitoare despre „milionarul de carton“ / „Trăiește în casă și cu amanta și cu soția“

Foto: TikTok Călin Donca
Foto: TikTok Călin Donca

Vecinii lui Călin Donca descriu o cu totul altă imagine a omului de afaceri față de cea prezentată în mediul online.

Călin Donca este arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce DIICOT și DNA l-au acuzat pe acesta de acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Ieri, magistrații au respins cererea lui Călin Donca de a fi lăsat în libertate.

CITEȘTE ȘI         -        Nouă decizie în cazul lui Călin Donca, după ce omul de afaceri a depus contestație pentru a fi lăsat în libertate

Ce spun vecinii lui Călin Donca

Potrivit KanalD, bogăția pe care Călin Donca o afișa în mediul online era doar de fațadă, iar acesta nu făcea decât să le creeze falsa impresie urmăritorilor săi că moneda virtuală pe care a creat-o aduce prosperitate, scrie Brașov.net.

În plus, unii oameni pun la îndoială chiar și imaginea de familist pe care Călin Donca și-o făcuse. Vecinii acestuia spun că omul de afaceri locuia în aceeași casă atât cu soția, cât și cu amanta.

„Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, a mărturisit un vecin.

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”, a spus un alt vecin.

CITEȘTE ȘI        -      Sorin Constantinescu sare în apărarea lui Călin Donca: Lăsați justiția să-și facă treaba. Românul e părerolog și dă comentarii răutăcioase / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel