Vela, nou AVERTISMENT: Şi pentru ei e toleranţă zero!

Marcel Vela face un anunţ de ultimă oră. 

"Dragi prieteni, o societate nu poate fi sănătoasă dacă nu există respect pentru toate formele de viață și este de datoria noastră să ocrotim și necuvântătoarele. Așa cum am declarat că toleranța este 0 pentru încălcarea legii, așa spun și acum: TOLERANȚA ESTE 0 ȘI PENTRU CEI CARE ÎNCEARCĂ PRIN ORICE MIJLOACE SĂ OBȚINĂ FOLOASE, ÎNCĂLCÂND LEGEA ȘI FOLOSINDU-SE DE ANIMALE.

Am început Planul național de acțiune privind produsele medicinale veterinare, utilizate la eutanasierea, în adăposturile destinate câinilor fără stăpân. Numai astăzi, polițiștii împreună cu reprezentanții structurilor care au competență în domeniu, au efectuat un număr de 13 controale în țară, la cabinete și clinici veterinare, precum și la adăposturi și centre de ecarisaj.

Planul de acțiune este abia la început și vă asigur că nu voi tolera niciun fel de abuz. Știu cât de așteptată este înființarea Poliției Animalelor, de aceea nu uit ce am promis. Nu o să răspund cu vorbe mari sau cu promisiuni, ci, în continuare, prin fapte. Vă voi ține la curent cu rezultatele acestui plan de acțiune", transmite Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel