EXCLUSIV  Venus a intrat în scorpion. Daniela Simulescu a vorbit despre darurile semnificative care urmează după momentele extreme

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a vorbit despre intrarea lui Venus în scorpion.
 

Daniela Simulescu a vorbit despre intrarea lui Venus în scorpion și darurile importante după momentele extreme.

"Venus a intrat astăzi în scorpion și o să rămână acolo până pe 29 decembrie. O să trecem prin tot felul de stări, pe plan afectiv, dar și pe plan financiar. Venus în scorpion nu este un tranzit special, pentru că Venus o dată pe an intră în Scorpion, însă am simțit nevoia să vorbesc de această dată pentru că să nu uităm că în timpul verii Venus a fost retrogradă, mai exact între 23 iulie și 4 septembrie și nu a fost ușor pentru unii dintre noi.

Din punctul meu de vedere, într-un an orice tranzit al lui Venus după retrogradarea sa este destul de important și aduce oarecum un ecou al retrogradării, chiar sunt curioasă dacă unii dintre voi ați luat decizii pe plan afectiv în timpul verii, v-ați revăzut foști parteneri, au fost probleme cu partenerul actual, sau poate ați fost singuri și ați cunoscut pe cineva și când colo s-a demonstrat a fi total fals.

Ne-a mai învățat ceva Venus retrograd în Leu, diferența între iubirea bazată pe atracție și iubirea bazată pe compatibilitate, pentru că de cele mai multe ori atunci când Venus retrogradează nu doar în perioada respectivă, ci tot anul. În tot anul care retrogradează avem această tendință de a stabili conexiuni, parteneriate sau relații pe o bază care nu este destul de solidă.

Apoi Venus a ieșit din Leu, în octombrie a intrat în Fecioară, ne-a trezit puțin la realitate, pe urmă a intrat în balanță, ne-a plăcut să fim mai diplomați, o să mai existe o soluție pe aici, pe acolo. Acum intră în Scorpion și vrea să purificăm așa, doar că atunci când Venus intră în acest semn al morții, și nu vă gândiți neapărat la o moarte metaforică, din punct de vedere teoretic are acest dar de a se zvârcoli", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel