EXCLUSIV  Venus, careu cu Pluto, noi previziuni pentru Gemeni, Rac, Leu, Berbec, Balanță, Fecioară, Pești. Dispute la muncă pentru Taur

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni. I-a venit rândul lui Venus să facă un careu cu Pluto. „Aici, suntem în stare să ne folosim de sentimentele altora pentru noi astfel încât să îi rănim”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic este difuzată la DCNews și DCNews, începând cu ora 9.00.

Youtube video image

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

S-ar putea să pui punct unor parteneriate, indiferent de natură. Parcă nu mai vrei să faci concesii care să nu îți aducă nimic bun. 

Taur

Unele dispute cu colegii de la serviciu s-ar putea să se prelungească. Și astfel să apară unele discuții tare neplăcute. 

Gemeni

Mercur face pași către un trigon Saturn. Vei fi conștient de clipele provocatoare, însă tu vei fi și cel care va media și îi va liniști pe alții. 

Rac

Unele remarci ale familiei s-ar putea să te scoată din sărite. Nu este vorba de ce au zis ei, ci de ce anume au atins. 

Leu

Ești când diplomat, când foarte acid in comunicare. Oamenii din jur chiar nu vor mai ști cum să te abordeze. Deci nu te supăra pe ei. 

Fecioară

Ce faci când amâni o cheltuială esențială? O mai amâni încă o dată pentru că ai văzut tu nu știu ce obiect care crezi că îți va schimba viața. 

Balanță

Carisma nu te mai ajută astăzi! Careul lui Venus cu Pluto atrage atenția asupra ta, însă nu în modul în care ți-ai fi dorit. 

Scorpion

Reproșurile referitoare la trecutul amoros nu sunt de bun augur. Nici din partea ta și nici din cea a partenerului. 

Săgetător

S-ar putea să te lași influențat exact de cine nu trebuie. Încearcă să ai o persoană apropiată pregătită să îți deschidă ochii. 

Capricorn

Excesul de zel nu te va ajuta deloc, mai ales la locul de muncă. Nu încerca să demonstrezi că tu ai dreptate, vei obține efectul invers. 

Vărsător

Diferențele de opinie vor fi la tot pasul. Dacă nu le poți evita, atunci învață să le accepți și să nu încerci să schimbi pe nimeni. 

Pești

O zi bună pentru a încerca diverse metode care să te ajute să îți mai controlezi din frici sau din gândurile destul de negative. 

 

 

 

Eclipsă pe 25 octombrie

 

Un eveniment extrem de important este eclipsa de pe data de 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Pe data de 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie.

 

 

Criză la job, curățenie în relațiile cu prietenii

 

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 17 - 23 octombrie 2022. O zodie a primit o serie de recomandări.

„Mercur nu face niște aspecte importante, doar un trigon cu Saturn la finalul săptămânii, ceea ce înseamnă că multe dintre grijile zilelor următoare sunt alimentate de tine. Nu este cazul să le întreții. Oamenii simt că nu ești în apele tale. Ar fi foarte bine să nu le spui oamenilor ce preocupări ai. E posibil să exagerezi o situație.

Pot fi unele crize la locul de muncă, s-ar putea ca programul tău să fie dat peste cap. Grijă și cu sănătatea. Poate faci și niște curățenie în relațiile cu prietenii”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel