Venus în Balanță, din 29 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la intrarea lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Balanței. 

Pe 29 august, Venus își începe tranzitul în semnul Balanței, unde va rămâne până pe 23 septembrie. 

Venus este considerată o planetă a iubirii și a relațiilor romantice. Reprezintă ceea ce căutăm și apreciem în partenerii noștri, precum și modul în care ne exprimăm afecțiunea și atracția. Venus mai are o componentă foarte importantă, cea legată de plăceri și bani. 

Balanța, guvernată de planeta Venus, este cea care ne învață să lucrăm, pe cât este posibil, în condiții de pace și liniște, să respectăm regulile și legile impuse între oameni. Cu alte cuvinte, să căutăm echilibrul în tot. 

Tranzitul lui Venus în Balanță din 2024 va avea parte de un trigon cu Jupiter și de conjuncțiile cu Lilith și Nodul Sud. 

Iată cum vor fi influențate toate zodiile!

Berbec / Ascendent în Berbec

Până pe 23 septembrie, Venus tranzitează casa a șaptea. Am putea spune că îți va aduce beneficii pe plan relațional. Aceasta este o perioadă potrivită pentru parteneriate și negocieri. Dacă ești singur, este momentul ideal pentru a ieși în lume și pentru a cunoaște persoane noi. De asemenea, poți petrece timp de calitate cu partenerul tău actual.

Taur / Ascendent în Taur

Cu Venus, guvernatoarea zodiei tale, în casa a șasea, vei deveni mai diplomat la locul de muncă și te vei preocupa de bunăstarea celor din jur. Este cel mai bun moment pentru a îți îmbunătăți stilul de viață. Vei adopta unele obiceiuri care te vor ajuta să rămâi cât mai echilibrat atunci când stresul va fi greu de gestionat. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus va tranzita casa a cincea și va face și trigon cu Jupiter din semnul tău. Acum este timpul să descoperi ce te face cu adevărat fericit și care sunt pasiunile tale. Trebuie să acorzi timp pentru a-ți înfrumuseța viața! Astrele îți sugerează să te răsfeți, fie că e vorba de o schimbare în garderobă sau de activități care îți aduc plăcere.

Rac / Ascendent în Rac

Odată cu tranzitul lui Venus în casa a patra, până pe 23 septembrie, te vei preocupa în mod activ de confortul din sânul familiei. Acesta poate fi un moment prielnic pentru a investi în mobilier sau pentru a decora casa. Trebuie să te simți cât mai bine în propriul tău spațiu. Nu uita să acorzi atenție și stării tale emoționale.

Leu / Ascendent în Leu

Tranzitul lui Venus în casa a treia îți oferă un talent oratoric deosebit. Vorba dulce mult aduce! Trebuie doar să deschizi gura și vei cuceri instantaneu pe cine/ce dorești. De asemenea, până pe 23 septembrie, vei avea ocazia să înveți lucruri noi, poate chiar în urma unor călătorii. Relațiile cu frații/surorile sau apropiații se vor îmbunătăți. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Banii nu sunt doar pentru facturi și datorii, ci și pentru a-ți oferi mici bucurii și clipe de răsfăț. Deși este important pentru tine să fii pragmatic și chibzuit, cu Venus în casa a doua, până pe 23 septembrie, sigur vei găsi și resursele necesare să te bucuri de viață. Iar astrele chiar îți pregătesc beneficii pe plan financiar. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel