Venus în Fecioară. Cum ne influențează: Zodia care va pierde bani, în perioada următoare

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Previziuni astrologice. Venus tranzitează semnul Fecioarei până pe 8 noiembrie. 

În sfârșit, Venus scapă de semnul contaminat al retrogradării, adică cel al Leului, și păsește grațioasă în cel al Fecioarei pe 9 octombrie. Va rămâne aici până pe 8 noiembrie. 

Când planeta frumuseții, a feminității și a iubirii intră în Fecioarei, vom căuta să îmbinăm utilul cu plăcutul. Bineînțeles, vom fi mânați permanent de iubirea sau obsesia pentru perfecțiune. 

Venus se va întâlni cu Lilith, va face trigoane cu Jupiter și Uranus, dar și două opoziții cu Saturn și Neptun. Deci vom avea parte de unele povești memorabile, cel puțin din punct de vedere afectiv. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus intră în casa a șasea, a muncii și a stilului de viață. Trebuie să depui efort pentru relații. Nu te aștepta ca relațiile să funcționeze dacă nu te implici. Atenție la detalii pe partea profesională. Dacă ai găsit un proiect care îți place, te vei simți ca peștele în apă la serviciu.

Taur/ Ascendent în Taur

Schimbarea lui Venus, guvernatoarea ta, îți este prielnică. Va tranzita casa iubirii și a creativității. Trebuie să te răsfeți, vorbește de dragoste și iubire, declarații, dar ai nevoie de romantism. Este o perioadă nemaipomenită de a cheltui bani pentru propria persoană.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 4-a, deci este momentul să vă preocupați de estetica locuinței. Atenția la detalii se mută pe zona refugiului vostru. Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți. 

Rac/ Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 3-a. Vorba dulce mult aduce! Deci folosind cuvintele potrivite, veți primi rezultatele dorite. Până la urmă, de la cuvânt pornește totul. Veți fi cei mai doriți interlocutori. Veți căuta să călătoriți cât mai des, chiar și pe distanțe mici.

Leu/ Ascendent în Leu

Venus iese din semnul vostru și se mută în casa a doua, a banilor și a talentelor. Faceți ce faceți și tot cheltuiți mult, dar de data aceasta veți fi extrem de capabili să alegeți cea mai bună ofertă calitate-preț. O să fiți foarte atenți la detaliile financiare, iar asta o să vă prindă bine.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Venus vă vizitează! În primul rând, veți fi mai blânzi cu propria persoană. Vă acordați atenție și țineți cont de voi. Cheltuiți pentru voi, sunteți cea mai investiție a voastră. Nu ar strica îmbunătățirea garderobei. Venus crește nivelul de carismă și de atracție!

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel