Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă cele mai importante detalii despre tranzitul lui Venus în Săgetător.

Pe 17 octombrie, Venus va intra în Săgetător, unde va rămâne până pe 11 noiembrie. În astrologie, Venus ține de frumusețe, feminitate, iubire, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este cel al libertății, filosofiei, credinței, aventurii și optimismului. De asta și avem nevoie în această perioadă tensionată la nivel mondial. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

Venus va face o serie de aspecte. Cele mai importante fiind opoziția cu Jupiter(guvernatorul Săgetătorului) și careurile cu Saturn și Neptun. Ceea ce înseamnă că, în 2024, acest tranzit va fi unul mai pragmatic. 

Cert este că Venus în Săgetător îi va ajuta pe cei care vor călători sau vor dori să studieze ceva nou. 

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Iată cum va influența fiecare zodie!

Berbec

Venus va tranzita casa a noua și îți va aduce un val nou de optimism. Vei dori să investești mai multe resurse în studiu, știință și călătorii, fie ele fizice sau metaforice. Vei oferi sprijin celor din jur pentru a vedea lucrurile într-un mod mai obiectiv. Venus te va ajuta să întâlnești persoane de calitate sau să găsești cu partenerul de viață noi obiective. 

Taur

Venus va tranzita casa a opta, esențială pentru tine. Mai ales pentru că este una legată de resurse. De această dată, cele comune. Tu și partenerul aveți șansa de a vă crește bugetul familiei sau de a face investiții pe termen lung. De asemenea, acest tranzit te va ajuta să reaprinzi flacăra pasiunii sau să rezolvi probleme personale.

Gemeni

Până pe 11 noiembrie, Venus va traversa casa a șaptea, cea a relațiilor. Partenerul va dori să îți facă pe plac, adică s-ar putea să devină mai afectuos și atent. Și cum Jupiter este în semnul tău, vei alege să fii, la rândul tău, generos cu acesta. Astrele îți recomandă să folosești acest tranzit pentru negocieri, medieri și noi colaborări. Cei singuri vor avea mai multe oportunități pe plan amoros.

Previziuni astrale 2025 pentru TOATE zodiile. Urmează anul marilor schimbări!

Rac

Venus va tranzita casa a șasea. Vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul, fie la locul de muncă, fie în ceea ce privește treburile gospodărești. Colegii vor fi de mare sprijin, iar colaborarea va fi reciproc avantajoasă. Tot acest tranzit te invită să îți creezi o rutină în care să inserezi și obiceiuri legate de răsfăț. 

Leu

Venus va trece prin casa a cincea. Am putea spune că aici se simte cel mai bine! În primul rând, te vei putea manifesta într-un mod foarte creativ și vei beneficia de carismă și forță de seducție. Cupidon va deveni prietenul tău! Te vei bucura de pasiunile tale și orice relație începută acum va fi plină de distracție și energie.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel