EXCLUSIV  Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Ce se întâmplă în această perioadă pe plan amoros și financiar / video

foto pixabay ilustrativ
foto pixabay ilustrativ

Venus va retrograda între 23 iulie și 4 septembrie în semnul Leului!  Daniela Simulescu atrage atenția cu privire la această perioadă.

 

„Venus a intrat în semnul Leului pe 5 iunie și va ieși pe 9 octombrie, iar retrogradarea se va petrece între 23 iulie și 4 septembrie.

Venus se referă la plăcere, feminitate, frumusețe, iubire, o parte artistică și, totodată, are o componentă legată de bani.

Arhetipul Leului este cel care face trecerea între Rac și Fecioară. Între cele două arhetipuri avem arhetipul Leului, care este guvernat de Soare. Nu degeaba Leul este în mijlocul verii. Arhetipul Leului este cel care are nevoie permanent de atenție, validare, recunoaștere, respect și găsește metodele prin care să facă aceste lucruri. Arhetipul Leului este legat de oamenii care sunt în zona artistică, culturală, pedagogică.

Orice concept este atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. Resursa Leului este că are foarte multă creativitate, motivație, curaj, imbold, ambiție puternică, un simț al competiției de neegalat, dar există și vulnerabilitate. Consideră că trebuie să primească atenție de la fiecare. În momentul în care nu primește, atunci începe să apeleze la aroganță, manipulare, autoritate exagerată și duritate.

Venus retrogradează la aproximativ 18 luni. Ultima dată când a retrogradat a fost la sfârșitul anului 2021. Atunci a retrogradat în semnul Capricornului, iar acum în Leu”, a spus Daniela Simulescu.

Ce poate să ne aducă retrogradarea lui Venus pe plan amoros?

„Oamenii sunt mai preocupați vizibil de partea amoroasă, dar banii au o strânsă legătură cu dragostea.

Pot reapărea persoane din trecutul nostru amoros. Se reactualizează trecutul. Dacă la un moment dat ați avut o relație cu cineva, iar aceasta s-a încheiat și ați mai rămas cu ceva în suflet, cumva vă reîntoarceți sau se reîntoarce persoana respectivă la voi.

În momentul în care vă reîntâlniți, mintea începe să creadă că persoana respectivă s-a întors. Atenție, acest lucru se poate întâmpla fie dacă ești într-o relație, fie dacă ești singur.

În cele mai multe situații, reîntoarcerile respective nu sunt sănătoase. Ele se întâmplă pentru a încheia cu oamenii respectivi sau să ne dăm seama că este bine că am plecat din acea relație.

Sfatul meu ca atunci când vă întoarceți la cineva sau se reîntoarce cineva la voi, până pe 4 septembrie să nu luați o decizie importantă pentru că o puteți lua greșit. De asemenea, pot apărea oameni noi, dar nu vă grăbiți până pe 4 septembrie”, a atras atenția Daniela Simulescu.

Ce poate să ne aducă retrogradarea lui Venus pe plan financiar?

„Mulți se vor arunca în cheltuieli exagerate. Pe Venus retrogradă oamenii cumpără haine, bijuterii, lucruri pentru a se afișa. Energia Leului vrea atenție. Dacă nu o primește altfel trebuie să o primească prin înfățișare.

S-ar putea să vrem o anumită geantă, pantofi, rochie, cravată și să ne trezim după ce trece Venus retrogradă fără bani de mâncare.

Pe lângă faptul că aceste lucruri nu ne vor ține de foame, ne vom da seama că nici nu ne plac și o să ne dăm seama că am greșit. Pe Venus retrogradă este foarte important să nu cumpărați lucruri scumpe”, a avertizat Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel