Veste bună pentru trei zodii. Urmează o perioadă de renaștere

foto pexels
foto pexels

Pentru trei zodii, urmează o perioadă de renaștere. 

Am putea spune că a patra lună a anului nu este una prea agitată sau complicată, însă ne pregătește pentru luna mai, atunci când Jupiter își va începe tranzitul în semnul Taurului. În perioada următoare, sunt două evenimente de care merită să ținem cont. Vorbim despre Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec, de pe 20 aprilie și retrogradarea lui Mercur în semnul Taurului, de pe 21 aprilie. Tema principala va fi dată de bani. Indiferent de semnul zodiacal, vom fi preocupați să găsim metode de a monetiza și resurse noi. Dar putem fi predispuși la o încredere falsă.

Iată ce zodii sunt favorizate de astre!

Berbec/Ascendent în Berbec

Ești unul dintre semnele bine aspectate ale lunii aprilie. Până pe 20, Soarele se află în semnul tău și nici celelalte aspecte ale lunii nu te supără prea tare. Marte a intrat în Casa a 4-a și aduce câteva tensiuni, dar vrea să înveți că trebuie să pui bazele unui proiect, indiferent dacă este profesional sau personal. Însă, ai multe oportunități ce încă pot să apară. Acestea se țin după tine încă de la începutul lunii și așa va fi până la sfârșit de aprilie.

Trebuie doar să nu lași această lună să treacă degeaba. Deși poți resimți o anumită furie, ea poate fi folosită pentru a realiza ceva constructiv. 

Pe 3 aprilie, Mercur a intrat în Casa banilor, unde va și retrograda, așa că trebuie să îți pui ordine în cheltuieli. Pe 20 aprilie, urmează o Lună Nouă în semnul tău. Iar acesta este un aspect bun, care te îndeamnă să faci ceva, să nu mai lenevești. Spre final de lună, toate îți merg ca pe roate, așa că dă-i drumul, nu mai poți da vina pe nimeni și pe nimic. Un lucru trebuie să reții: nu te mai încărca de problemele celorlalți!

Dacă ai încredere în tine, tot Universul va fi în favoarea ta! Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel