Veste șoc pentru fanii “Suleyman Magnificul”

suleyman
suleyman

 Producătorii “Suleyman Magnificul”, serialul turcesc care a acaparat atenția a milioane de telespectatori români, au decis să întrerupă difuzarea filmului, începând cu luna mai. Astfel, Kanal D va mai difuza, din câte se pare, doar trei episoade din aceast sezon, urmând ca serialul să se reia la toamnă.

Fanii serialului   "Suleyman Magnificul Sub domnia iubirii" vor fi dezamăgiți de faptul că începând cu luna viitoare, producătorii turci ai serialului au decis întreruperea difuzării filmului, asta până la toamnă. când se va relua cel de-al treilea sezon al productiei.

Succesul serialului în rândul românilor este peste așteptările producătorilor, acesta ajungând în cele două zile de difuzare, rspectiv luni și marți, să fie lider de audiență,   depasind toate celelate televiziuni concurente. Poveștile de culise, întâmplările din harem, dar și intrigile politice au dus la succesul peste așteptări al serialului.

Începând cu nou sezon, producătorii serialului promit să aducă noi personaje. Unul dintre personajele importante care vor apărea în seria a treia din serialul Suleyman Magnificul este Rustem Pașa. Acesta va deveni mare vizir, după moartea lui Ibrahim Pașa și se va căsători cu Mihrimah, fiica lui Hurrem și Suleyman.

 Rustem Pașa va fi un apropiat al lui Hurrem și chiar o va ajuta pe aceasta să îl distrugă pe Mustafa. Acesta din urma va fi acuzat că a colaborat cu dușmanii, iar Suleyman va ordona execuția lui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel