EXCLUSIV  Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion. O lună extraordinară pentru Pești, multe bucurii!

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru toată luna martie.

Horoscop martie 2022 Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Cu Venus şi cu Marte în casa a 11-a, se schimbă puţin planurile. În martie, aveţi curaj să puneţi ideile voastre în aplicare. Veţi găsi oameni, veţi participa la evenimente, la şedinţe, vi se povestesc tot felul de exemple. În martie e nevoie de schimb de experienţă.

 

Horoscop martie 2022 Taur / cei cu ascendent în Taur

Cariera e foarte importantă în martie. Sunteţi mânaţi în proiecte îndrăzneţe, în proiecte la care nu v-aţi fi gândit. O să simţiţi că vă e frică, că nu aveţi curaj şi încredere în voi, însă important e că sunteţi scoşi în faţă. Vă spuneam anul trecut că dacă nu aţi făcut o schimbare, o să o faceţi anul acesta. În martie puteţi să faceţi aceste schimbări.

Horoscop martie 2022 Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Sunteţi printre cei mai susţinuţi în luna martie. Vă recăpătaţi suflul, curajul, încrederea şi autonomia. Vă veţi simţi mai liberi sau veţi da din coate să fiţi mai independenţi şi mai liberi. Dacă vă testaţi nişte limite, acele limite sparte vă vor folosi de minune în altă parte a vieţii.  Este o lună mai importantă.

 

Horoscop martie 2022 Rac / cei cu ascendent în Rac

Plimbările vă fac foarte bine, călătoriile, drumeţiile, expediţiile, taberele, orice, sub orice motiv, fie de studiu, de religie, de profesie. Este o lună nemaipomenită pentru spiritualitate. Nu staţi pe loc! Vizitaţi-vă rudele! Dacă vreţi să aveţi un moment în care să vă simţiţi bine, luna martie asta zice: Călătoriţi, plimbaţi-vă!

Horoscop martie 2022 Leu / cei cu ascendent în Leu

Vor fi testate toate relaţiile tale, mai ales cele care au şi o componentă financiară şi cele care au şi o componentă de construire.

Poate mulţi dintre voi vreţi să faceţi un credit, o investiţie, o afacere, să începeţi să produceţi, să monetizaţi. E o lună foarte bună pentru asta.

Horoscop martie 2022 Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

În martie, munca, sectorul preferat de voi, e foarte bine aspectat şi apoi şi partea relaţională. Voi, în această lună, trebuie să munciţi la nişte proiecte care vă plac, vă însufleţesc, vă provoacă. Din punctul ăsta de vedere, e foarte bine.

Horoscop martie 2022 Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Vorbim despre găsirea unui loc nou muncă, vorbim despre schimbarea condiţiilor de la birou, cu colegii, cu subordonaţii. Vedeţi că orice semnal al organismului, în martie, nu trebuie desconsiderat, ci trebuie analizat.

Horoscop martie 2022 Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

În luna martie, putem vorbi despre copii, despre sarcină, despre a găsi tratamente, să luaţi decizii. Pentru cei care sunt singuri, e o lună bună de romantism.

Horoscop martie 2022 Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Ai aspecte foarte bune în tot ceea ce înseamnă familie. Luna martie poate veni cu vindecarea cuiva, cu alinare sau cu o uşurare. Poate ai o rudă bolnavă sau poate ai pe cineva care este într-o relaţie toxică şi decide să se despartă, iar toată familia se bucură.

Horoscop martie 2022 Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Mulţi poate v-aţi simţit foarte blazaţi în luna februarie pentru că Venus şi Marte, dacă nu le jucaţi voi, nici nu o să se întâmple nimic. Dar ies din semnul vostru şi se duc în casa a doua. Şi ştiţi care va fi preocuparea principală? Banii! Cum faci bani, cum îi înmulţeşti, cum îi cheltuieşti, cât ai în contul de economii. 

Horoscop martie 2022 Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Vă atrag atenţia că este importantă sănătatea în luna martie. După care vă atrag atenţia că este o lună în care vă puteţi schimba garderoba şi este o lună în care să vă consumaţi furia. 

Horoscop martie 2022 Peşti / cei cu ascendent în Peşti

O lună extraordinară pentru voi! Este o perioadă bună pentru noi începuturi. Bucurie, încredere, se rezolvă anumite lucruri! Scăpaţi de ceva toxic sau curăţaţi ceva din viaţa voastră, astfel încât să lăsaţi spaţiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel