Veveriță găsită moartă de o locuitoare a Sectorului 1, pe strada lui Clotilde Armand. "Ceva mai trist nu am văzut"

Veveriță găsită moartă de o locuitoare a Sectorului 1, pe strada lui Clotilde Armand. "Ceva mai trist nu am văzut" / Foto: Facebook Laura Matei
Veveriță găsită moartă de o locuitoare a Sectorului 1, pe strada lui Clotilde Armand. "Ceva mai trist nu am văzut" / Foto: Facebook Laura Matei

O locuitoare a Sectorului 1 din Capitală a găsit o veveriță moartă pe strada lui Clotilde Armand, Banu Manta.

Sectorul 1, condus de primarul Clotilde Armand, este deja cunoscut pentru faptul că acolo se înmulțesc șobolanii ca la ei acasă din cauza gunoaielor de pe străzi. Acum, o internaută a făcut o descoperire și mai tristă, chiar pe strada lui Clotilde, Banu Manta. Aceasta a găsit o veveriță moartă.

Femeia, cel mai probabil locuitoare a Sectorului 1 al Capitalei, spune că normal ar fi să existe un serviciu public la care să poți suna pentru ca animalele decedate să poată fi duse la incinerat și că va veni cu o astfel de propunere către conducerea Sectorului 1.

"Ceva mai trist n-am văzut. O veveriță moartă pe Banu Manta. Din păcate, sunt pe drum cu întâlnire la oră fixă, deci nu am ce face pentru mititică și nici nu pot s-o-ngrop în stradă. Normal ar fi să existe un serviciu public la care să poți suna să ridice animalele să le ducă la incinerat, nu să le arunci printre gunoaie.

Nu înțeleg cum nu se gândește nimeni. De promis, îmi promit acum că voi propune unei direcții din S1 să aibă în vedere asta, cine știe, poate într-o zi cineva se va gândi și la animăluțele moarte pe domeniul public, să le tratăm altfel. RIP, îngeraș frumos, spre Raiul Animalelor", a scris Laura Matei într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel