Vezi 5 boli cu care ne putem alege din cauza şederii îndelungate la birou

statul indelungat la birou provoaca boli
statul indelungat la birou provoaca boli

Clasicele dureri cu care ne alegem din cauza statului îndelungat la un birou, par a fi cea mai mică problemă cu care ne-am putea confrunta. Din cauza aerului închis din birouri putem face cancer şi suntem expuşi unui aer de 100 de ori mai poluat decât afară.

O problemă la birou este calitatea proastă a aerului. Aerul dintr-o clădire poate fi de 100 de ori mai poluat decât afară şi suntem expuşi unei mari varietăţi de gaze şi de substanţe chimice. Există poluanţi în aerul condiţionat, particule toxice, bacterii periculoase, mai ales în clădirile care nu sunt bine îngrijite, informează Realitatea.net.

Supra-expunerea la imprimante şi fotocopiatoare. Aceste electronice sunt o sursă potenţială de ozon, dacă filtrul nu este schimbat în mod periodic şi chiar cantităţi mici poat duce la dureri în piept şi la iritaţii.

Holbatul în continuu la monitorul computerul. Chiar dacă monitoarele moderne nu mai sunt surse de radiaţii, dacă te uiţi prea mult la ele, fără pauză, îţi va fi afectată vederea şi vei avea multe dureri de cap.

Tastaturile murdare.Tastaturile de la computer sunt o zonă în care microbii o duc foarte bine, dacă nu sunt curăţate. Microbiologii au aflat că tastaturile pot avea până la cinci ori mai multe bacterii decât WC-ul, printre care şi e-Coli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel