Joseph Hadad, omul care a creat festinul culinar pentru petrecerea anului, a pus la bătaie toată experiența sa de 30 de ani în domeniu pentru a satisface și cele mai rafinate gusturi ale celor peste 500 de invitați, dar și onorariul său a fost unul pe măsură. Surse din anturajul omului de afaceri susțin că onorariul bucătarului a fost undeva în jurul a 30.000 de euro, un record în materie.
Joseph Hadad s-a școlit la cele mai cunoscute restaurante Michelin din Franța și susține că are în minte peste 2.000 de rețete culinare, scrie cancanro.
Unul din personajele cheie ale evenimentului monden al anului, nunta lui Cristi Borcea cu Alina, a fost "chef"-bucatarul Joseph Hadad, venit în România în 1995. A renunțat la un post extrem de râvnit, acela de bucatar al Hotelului King David din Israel, loc în care a avut ocazia să gătească pentru personalitați ca Bill Clinton, Francois Mitterand, Margaret Thatcher, Michael Jackson sau Madonna, acceptand provocarea Cazinoului Vernescu, aceea de a crea o bucătărie nouă, având la dispoziție pentru acest lucru 500.000 de dolari, dar și un salariu de circa 12.000 de dolari pe lună.
Pentru nunta de ieri, Hadad a creat un adevărat "comandament" de luptă, detașat cu câteva zile înainte la localul unde a avut loc evenimentul, cotat din punct de vedere gastronomic de specialiști la 2 stele Michelin, pe o scară de la 1 la 3.
O parte din ingredientele din care au fost produse preparate din meniul nunții au fost aduse de la cunoscuta Piață Rungis din Paris, unul dintre cei mai mari furnizori din lume, unde poti găsi de la scobitori sau flori până la variate sortimente de pește.
Citeşte şi:
Alina Vidican, rochie de 20.000 de euro, adusă cu avionul privat de la Beirut
Ce spune gura lumii despre nunta lui Borcea – VIDEO
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News