Daciana Sârbu a început să fie din ce în ce mai cunoscută în rândul doamnelor și domnișoarelor, care vor să-și impresioneze partenerii de viața cu rețete care mai de care mai sofisticate.
Daciana Sârbu a gătit ieri un desert, al cărui nume sună extrem de pompos, panna cotta cu cocos și dulceață de cătină, dar care se prepară destul de ușor, scrie pesurse.ro.
Pentru că a declarat în nenumărate rânduri că este o mare susținătoare a produselor românești, Daciana a specificat că a optat pentru dulceața de Topoloveni, pe care o recomandă cu încredere tuturor.
Soția lui Victor Ponta a povestit și pe facebook despre deliciosul desert, așadar dacă doriți să-l încercați și voi, aveți nevoie de următoarele ingrediente (pentru șase porții):
1 cutie lapte de cocos
2 cani lapte de vacă
4 linguri de zahăr/ sirop de agave
2 lingurițe pudră de agar (gelatin vegetală)
Amestecați toate ingredientele timp de aproximativ 10 minute, iar apoi puneți mixul la rece pentru o oră, în forme unse cu puțin ulei. La final adăugați dulceața de cătină și ați obținut un desert delicios marca Daciana Sârbu.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu