Vezi ce i-a răspuns Crin Antonescu şefului ANI, care acuză presiuni politice

antonescui
antonescui

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a răspuns şefului ANI, Horia Georgescu, care l-a acuzat de presiuni politice, spunând că afirmaţiile prezentate sunt lipsite de orice fel de temei.

 "O asemenea acuzaţie este lipsită de orice fel de temei. Dacă se referă la declaraţiile mele de ieri, cred că este absurd să le interpreteze ca presiune politică. Eu m-am referit ieri la o dezbatere care are loc pe un articol din statul deputaţilor şi senatorilor, am făcut referire la Agenţie, dar m-am referit la calitatea ei de instanţă sau nu. Şi dacă a spune că această agenţie nu face parte din puterea judecătorească şi deciziile ei, respectate de toată lumea, nu pot fi asimilate unei sentinţe judecătoreşti înseamnă presiune, atunci înseamnă că vorbim despre lucruri diferite", a spus vineri preşedintele Senatului şi, totodată, şeful PNL, Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Şeful Agenţiei Naţionale de Integritate spune că preşedintele Senatului, Crin Antonescu, face presiuni politice asupra lui. Horia Georgescu a scris pe un site de socializare că tot mai multe voci din PNL fac presiuni la deciziile de incompatibilitate pe care Agenţia Naţională de Integritate le ia în cazul parlamentarilor.

 Crin Antonescu a declarat joi, că pe lângă Statutul parlamentarilor ar trebui ca şi legea privind funcţionarea ANI să fie "clarificată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel