Vezi momentul în care un boa înghite o maimuţă - VIDEO

Un film în care un șarpe boa constrictor strangulează şi înghite o maimuţă a devenit viral pe Internet. Deşi imaginile sunt tulburătoare, filmul are o importanţă deosebită deoarece, până în prezent, au fost raportate foarte puţine cazuri în care maimuţele sunt mâncate de prădători, scrie New York Daily News.

Momentul, de la atac până când maimuţa este înghiţită cu totul, durează 38 de minute. Potrivit oamenilor de ştiinţă, şarpelui i-au trebuit apoi 76 de minute pentru o ingera primata.

 Júlio César Bicca-Marques, cercetător la Universitatea Catolică Pontificală din Rio Grande do Sul, spune că femela de maimuţă urlătoare roşie Purus nu a văzut şarpele care o aştepta în copac. În studiul său, Dr. Bicca-Marques sugerează că şerpii se hrănesc cu maimuţe mai des decât se credea până acum.

 Din păcate pentru ea, maimuţa ghinionistă s-a despărţit de grupul ei de cinci primate din jungla amazoniană înainte de a întâlni şarpele. Acesta a sărit pe maimuţă, a înconjurat-o şi a strâns-o până i-a rupt toate oasele, după care a înghiţit-o.

 Maimuţele, care au o vedere bună, se protejează trăind în grupuri şi fiind atente, împreună, după pericole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel