Vezi motivul pentru care bărbăția unui vedete rock a fost afectată

Deși este tatăl a opt copii cu patru femei diferite, unul dintre cei mai buni artiști din toate timpurile, recunoaște că mărimea penisului i-a fost afectată de consumul unor substanțe pe care le lua, de fapt, pentru a-și trata corzile vocale.

Declarația surprinzătoare aparține starului rock Rod Stewart, acum în vârstă de 68 de ani. Artistul a mărturisit, într-un interviu acordat unei reviste americane, că bărbăția sa era mult mai mare, înainte de sfârșitul anilor '80, când a început să consume steroizi, potrivit NY Daily News, scrie rtv.net.

"M-am dezamăgit pe mine în timpul turneelor de la sfârşitul anilor 1980 şi am devenit dependent de steroizi. În acele zile nu aveam căşti în urechi, iar trupa era din ce în ce mai zgomotoasă şi mai beată şi eu continuam să îmi stric vocea. Steroizii dezumflă orice membrană, inclusiv penisul, şi asta trebuie să faci dacă trebuie să participi la un concert şi nu poţi să cânţi", a declarat Rod Stewart.

Artistul s-a confruntat și cu alte efecte secundare ale consumului de steroizi. „Steroizii te îngraşă şi te balonează, nu poţi să dormi şi devii foarte irascibil. Este unul din cele mai oribile droguri de pe lume. Într-o noapte, când cântam în Sheffield, steroizii mi-au găurit stomacul. Aveam hemoragie internă şi halucinații. Ce-o fi crezut publicul?”, a mai declarat Stewart.

Deși afectat de consumul steroizilor, Rod Stewart a recunoscut că nu a renunțat definitiv la această metodă pentru salvarea vocii sale: „Încă folosesc steroizi cam o dată pe an, atunci când n-am de ales. Te ajută să treci de spectacol, dar plăteşti pentru asta. Nu poţi să cânţi timp de o săptămână după aceea”, a conchis Rod Stewart.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel