Vezi reacția unui polițist de la Rutieră față de un cocalar - VIDEO

politist
politist

Un agent de poliție de la Rutieră face senzație pe Internet, după ce un șmecher a refuzat să se legitimeze și să prezinte actele la control. Filmul postat pe Internet este filmat chiar de către șofer.

Agentul de poliţie din imagini a reuşit să atragă admiraţia mai multor utilizatori Facebook pentru modul în care a rezolvat problema unui şofer recalcitrant care a refuzat să prezinte actele la control, scrie bzi.ro.

 În imagini se vede cum poliţistul din Suceava îl informează pe şofer că a fost oprit pentru că nu purta centura de siguranţă şi pentru că a oprit într-o zonă în care staţionarea era interzisă.

Agentul de poliţie îl roagă pe bărbat să prezinte actele la control, însă acesta refuză. Tot cu refuz este întâmpinat poliţistul şi în momentul în care îi cere şoferului să iasă din maşină. În plus, bărbatul nu-i permite poliţistului nici verificarea portbagajului. În cele din urmă, după ce vede că şoferul refuză să colaboreze, poliţistul deschide portiera şi încearcă să-l dea jos pe şofer. Bărbatul se opune din nou şi îl înjură pe poliţist, moment în care acesta îl şi loveşte.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel