Vica Blochina, moment de sinceritate: "Câteodată, dacă mă vezi în curte, poți să te sperii!"

Sursa foto: Facebook Vica Blochina / Oana Roman
Sursa foto: Facebook Vica Blochina / Oana Roman

Vica Blochina s-a destăinuit fără perdea în cadrul podacstului "Femeia deasupra".

Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă vine mereu cu sfaturi în cadrul podcastului său, "Femeia deasupra", îndemnând femeile să-și recunoască valoarea și să nu se lase abuzate și înșelate. Vedeta a recunoscut că până și ea are momente în care se neglijează atunci când iese afară să-și plimbe cățelul, și asta pentru că nu tot timpul e în cea mai bună formă, spune ea, potrivit Click!

"Orice femeie normală la cap, care e femeie adevărată, normal că se îngrijește. Nu trebuie să exagerezi sau să duci gunoiul rujată. Alea sunt excepțiile. Într-adevăr că sunt fetele alea care sunt super mega îngrijite și, într-adevăr, și gunoiul îl duc super îngrijite. Asta este de admirat, pentru că îngrijire înseamnă muncă. Să muncești toată ziua să te machiezi. Eu nu am răbdare de așa ceva. Eu dacă plimb cățelul, crede-mă, câteodată, dacă mă vezi în curte, poți să te sperii. Dacă m-ar vedea cineva câteodată, de dimineață, cum ies cu Sasha afară, cu părul prins așa repede și pe repede înainte, nu știu dacă ar scrie cineva mesajele cum se îngrijesc ele prea mult cu apă plată și cu săpun", a povestit Vica Blochina pe canalul ei de Youtube, în serialul „Femeia deasupra”.

Vedeta a mai povestit că nu a fost niciodată înșelată. „Eu nu am fost înșelată. Și dacă am simțit că am fost înșelată, i-am dat cu vaza în cap și am scăpat și am plecat! Eu nu pot să iert, pentru că nu pot să dorm!" De asemenea, atunci când a afirmat pentru „Femeia deasupra" faptul că acum femeile sunt cele care fac primul pas, iar după părerea ei este o mare greșeală, Vica a fost aprobată de cei care o urmăresc. "Așa este, ai mare dreptate. dacă am sta după ei?", "Bărbații sunt extraordinar de timizi, nu ne-ar aborda niciodată primii" - sunt doar câteva dintre comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel