Vicepreședintele Lukoil a fost găsit spânzurat cu șireturile de la pantofi

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Vicepreședintele Lukoil Vitaly Robertus, a cărui moarte „subită” a fost raportată ieri, a fost găsit spânzurat cu șireturile pantofilor chiar în biroul său.

Oamenilor legii sosiți surprinzător de repede la fața locului li s-a spus de către colegii lui Vitaly Robertus că în ultima perioadă a fost o atmosferă nervoasă la locul de muncă, iar vicepreședintele însuși a avut recent un conflict cu conducerea superioară, potrivit NEXTA.

În total, aproximativ 20 de manageri de top ai companiilor rusești de petrol și gaze au murit în circumstanțe misterioase în ultimii 2 ani.

La Lukoil, acesta este al 4-lea caz de moarte „subită” a unui manager de top.

În septembrie 2022, Ravil Maganov, șeful consiliului de administrație al lui Lukoil, în vârstă de 67 de ani, a murit. Presa rusă a scris că a căzut de la fereastra unui spital.

În mai 2022, a murit fostul vicepreședinte al Lukoil, Alexander Subboti. Potrivit presei, decesul s-a produs în timpul unei ședințe nereușite cu șamani, în timpul căreia Subbotin a încercat să-și vindece problemele cu alcoolul cu ajutorul veninului de broască râioasă.

În octombrie 2023, Vladimir Nekrasov, șeful consiliului de administrație al companiei, a murit la vârsta de 66 de ani din cauza „insuficienței cardiace”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel