Victor Angelescu îi dă replica lui Marian Iancu: Niciodată nu o să facem asta!

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @jcomp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @jcomp

Victor Angelescu îi răspunde lui Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara, după ce acesta a criticat modul în care este condus Rapid Bucureşti. 

"Avem un fost patron de echipă, care e şi rapidist, şi care are foarte multe comentarii la adresa noastră", a spus Victor Angelescu în emisiunea Suflet de Rapidist de la Fanatik. Întrebat de Robert Niţă dacă se referă la Marian Iancu, Victor Angelescu a spus că "mă refer clar la domnul Iancu. Nu mă deranjează ce spune, pentru că mai ales dacă eşti rapidist, ai opinia ta. Şi îl cred că e rapidist. Dar e diferenţă de la cer la pământ, nici măcar nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească". 

Ulterior, Angelescu a explicat de ce, în opinia sa, Marian Iancu nu ar trebui să îşi dea cu părerea despre managementul clubului Rapid Bucureşti, dar şi de ce stilul de conducător al lui Marian Iancu nu se potriveşte în Giuleşti. 

"Un om care nu a realizat nimic, a îngropat un club, a făcut datorii de zeci de milioane la clubul ăla, nu are niciun succes sportiv... să vii să comentezi la ce se întâmplă la Rapid pentru că nu se întâmplă ce ai crede tu... Este o prostie să crezi că pe termen lung se poate trăi aşa. Un club care la un moment dat nu ajunge să se susţină singur va muri, nu contează cine investeşte...

Citiți mai departe pe DC Sport: https://www.dcsport.ro/victor-angelescu-ii-da-replica-lui-marian-iancu-ce-ne-spune-de-fapt-sa-facem-sa-ajungem-ca-poli-timisoara-niciodata-nu-o-sa-facem-asta_1986.html?fbclid=IwAR1i459tS8tD6t7tssghgeReMxwo_QmBn_T9_fV3po6o7UPJZ0hd-E3KZBc 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel