Victor Ciutacu: Celebrul procuror Portocală mi-a trimis hârtie să ne vedem în instanță

Foto Facebook Victor Ciutacu
Foto Facebook Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu spune că Mircea Negulescu, numit în presă și ”Portocală” l-a dat în judecată.

După ce Victor Ciutacu a făcut de-a lungul timpului numeroase dezvăluiri, despre fostul procuror DNA Ploieşti Mircea Negulescu, zis și ”Portocală”, iată că a venit momentul ca jurnalistul să devină, oficial, o ţintă pentru controversatul fost magistrat. Prin urmare, Victor Ciutacu a anunțat, joi, că Mircea Negulescu l-a dat în judecată.

”Orice moment vine, evident, la un moment dat. Trebuia să se întâmple. După ce ani de zile și-a reprimat eroic pornirile, de la cea de a mă băga în arestul de la Câmpina și până la mă da în judecată, celebrul procuror Portocală mi-a trimis hârtie să ne vedem în instanță.

Contez, ca de obicei, pe Oana Anghel, dar, una peste alta, dacă onorata instanță ar dispune un soi de audiere în paralel (confruntare sau cum i-o zice juridic), zău că m-aș duce cu plăcere. P.S. Aveți ceva mișto în primul comentariu”, a scris Victor Ciutacu, pe contul său de Facebook.

Despre ce este vorba în clipul amintit de Victor Ciutacu

Clipul la care face referire Victor Ciutacu în primul comentariu, de la postarea sa de pe contul său de Facebook, este o înregistrare audio, de acum câțiva ani, în care procurorul ”Portocală” ar fi ameninţat faptul că ar dori să îl bage pe jurnalist în penitenciarul de la Câmpina. Discuția ar fi avut loc între Mircea Negulescu și un interlocutor, conform înregistrării apărute în spațiul public acum 6 ani.

Citește și - Cum a dictat procurorul Portocală arestarea lui Ponta - înregistrare. ”Poveste inventată direct și complet de procuror”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel