Victor Ciutacu, noi săgeţi către Cătălin Tolontan. "Dacă nu îţi convine şi eşti valoare, pleci"

Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin

Victor Ciutacu trimite noi săgeţi la adresa coordonatorului editorial Libertatea, Cătălin Tolontan, după ce redactorul şef al GSP, Cătălin Ţepelin, a fost demis de cei de la Ringier. 

Marţi, Cătălin Tolontan şi alţi 71 de jurnalişti din cadrul redacţiilor GSP şi Libertatea, au semnat un comunicat de presă prin care acuzau conducerea de imixtiuni în politica editorială, dar spunea că "vom acționa, prin toate mijloacele legale, pentru a apăra dreptul publicului românesc la o presă independentă". 

CITEŞTE ŞI Redactorul şef GSP, forţat să plece. Ciutacu: Dacă Tolontan avea caracter, demisiona din solidaritate. Ce face, subminează capitalismul din interior?

Miercuri, Victor Ciutacu a revenit cu un nou mesaj la adresa lui Tolontan pe pagina sa de Facebook. 

"Nu poţi să ai contracte, de publicitate sau de imagine, inclusiv pe persoană fizică, cu casele de pariuri şi să susţii că sunt o mafie; ceea ce tu nu ai probat. Cu mafia nu te asociezi şi punct. Nu-i speli banii prin activităţi comerciale licite.

Nu poţi să joci la pariuri şi să susţii că ele sunt o mafie. Nu investeşti în afacerea mafiei, nu scoţi bani de la mafie. Politica editorială ţi-o decizi singur doar pe banii tăi. Nu şantajezi patronatul în privinta politicii comerciale şi de personal.

Dacă oricare dintre cele trei politici nu îţi convine şi eşti valoare, pleci. Nu stai să-l bălăcăreşti în propria-i afacere, să scoţi despăgubiri de plecare şi să-i goleşti redacţia. Nu îl acuzi aluziv de intruziune şi presiuni. Spui direct cine, ce, unde, cum, când, de ce. Şi, eventual, pentru cât…", a scris Victor Ciutacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel