Victor Hănescu a jucat tenis cu elevii Colegiului Național “Mihai Eminescu”

Promovare Tenis 10 050
Promovare Tenis 10 050

Victor Hănescu a jucat tenis cu elevii Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Capitală, în cadrul campaniei „Învaţă să fii campion! Tenis usor, distractiv si sanatos”, lansate, joi, de Federaţia Româna de Tenis si Doxi.

Micuții din clasele 1-4 s-au bucurat de schimburile de mingi cu cel mai bine plasat tenisman român al momentului, dar și cu Președintele FRT, Ruxandra Dragomir sau Monica Niculescu, jucătoarea de Fed Cup. La final, cei peste 100 de elevi au obținut autografe pe mingile de tenis pe care le-au primit din partea HEAD, sponsorul acțiunii.

“M-am simțit foarte bine între copii, mai ales că au venit atât de mulți și erau foarte entuziaști, a declarat Victor Hănescu. Mulți m-au recunoscut și m-am bucurat că mă priveau ca pe un exemplu. Mi-am amintit cu drag de momentele în care, la șase ani, am ținut pentru prima oară racheta în mână și sper ca acești copii să iubească tenisul, care le poate aduce mari satisfacții. A face sport înseamnă a dori să faci performanță, dar te ajută în viață în orice alt domeniu. Revin cu bucurie de fiecare dată alături de copii și am retrăit azi emoțiile pe care le-am simțit la “Trofeul Victor Hănescu”, unde, în fiecare an, se înscriu tot mai mulți copii”.

Peste 150 de copii, alături de Federaţia Româna de Tenis pentru lansarea Campaniei

Federaţia Româna de Tenis şi Doxi au lansat, joi, Campania „Învaţă să fii campion! Tenis usor, distractiv si sanatos”. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, alături de Victor Hănescu şi de jucătoarea din echipa de Fed Cup Monica Niculescu i-au provocat pe copiii de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Bucuresti la schimburi de mingi pe terenul amenajat special pentru ei.

Micuţii au luat primele lecţii de tenis chiar de la campioni, având ocazia să joace alături de aceştia, cu rachete şi mingi speciale pentru vârsta lor. Invitaţii speciali Victor Hănescu şi Monica Niculescu le-au vorbit copiilor despre frumuseţea tenisului şi despre cum au trăit emoţia începutului drumului lor către marea performanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel