Victor Hănescu, Sorana Cârstea și Monica Niculescu va juc, joi, tenis la Liceul Mihai Eminescu în cadrul campaniei "Învaţă să fii campion"!

Federaţia Româna de Tenis si Doxi lansează Campania „Învaţă să fii campion! Tenis usor, distractiv si sanatos” Campania de popularizare a tenisului va începe joi, 17 noiembrie 2011, ora 12:00, când Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, alături de Victor Hanescu si de jucătoarele din echipa de Fed Cup, Sorana Cârstea şi Monica Niculescu îi vor provoca pe copiii de la Liceul Mihai Eminescu din Bucuresti la schimburi de mingi pe terenul amenajat

Surpriza întâlnirii va fi prezenţa membrilor formaţiei Play & Win, dornici să se alăture campaniei FRT de popularizare a tenisului în rândul elevilor.

Campania continuă, vineri,18 noiembrie 2011, ora 11:00, la Scoala 45 din Capitala, unde vor fi prezenţi Ruxandra Dragomir si jucătoarele de Fed Cup Simona Halep şi Irina Begu. Invitată special pentru acest eveniment, Eli White va participa alături de oficialii FRT şi de reprezentanţii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, la promovarea tenisului în rândul copiilor.

“Prin acţiunile de promovare a tenisului în şcoli, copiii pot afla mai multe despre tenis, despre Tenis10, iar unii dintre ei pot opta pentru a face primii paşi pe teren. FRT şi-a asumat un rol important in asigurarea condiţiilor optime necesare tenisului de performanţă, dar şi unul de promovare a frumuseţii si importanţei acestui sport”, a declarat Preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir.

Campania „Învaţă să fii campion! Tenis usor, distractiv si sanatos” este un proiect comun iniţiat de Federaţia Română de Tenis şi Doxi. Alaturi se afla partenerul campaniei – MPG – care implementeaza proiectul Tenis10 in Romania, si sponsorul evenimentelor, firma Head.

Jurnaliştii interesaţi sunt invitaţi să participe la aceste evenimente şi să îşi confirme prezenţa.

Tenis 10, un proiect special, dedicat copiilor

Tenisul este cunoscut drept "sportul pentru viaţă", pentru minte si corp deopotriva, aparţine tarâmului fabulos al basmelor, în care doi eroi se înfrunta pentru a câstiga dreptul de a-si spune povestea, în propriul stil, mai departe. Este eficient nu doar pentru dezvoltarea fizica a copiilor, ci si pentru stimularea încrederii în sine, a vitezei de reacţie, îmbina disciplina cu libertatea de a improviza, rigoarea tehnica si imaginaţia. Este un sport al surprizei si al preciziei, dar mai ales al bucuriei de joc.

Tenis10, sistemul dezvoltat de MPG, împreuna cu Federaţia Româna de Tenis, si implementat în cluburi sportive din întreaga ţara, are la baza principiile promovate de ITF prin campania "Play&Stay – Serve, Rally, Score". Rachetele mai usoare, mingile depresurizate si lente, care nu sar mult, terenurile mai mici si minifleurile, a caror folosire va fi impusa în toate competiţiile-standard la care participa copiii între 4 si 10 ani, sunt elementele care definesc sistemul tenisului "usor, distractiv si sanatos".

Andre Agassi si Steffi Graf susţin campania Tenis10

Prin "Descopera tenisul!", Tenis10 vine acum în întâmpinarea dorinţelor tuturor copiilor cu vârste între 4 si 10 ani, care se întreaba cum e sa fii jucator de tenis.

Aceasta campanie se va desfasura în cluburi sportive din întreaga ţara, care au integrat în componenţa turneelor Tenis10 si prima lecţie de tenis, sub îndrumarea unui instructor profesionist. Susţinuta de Andre Agassi si Steffi Graf, legende ale tenisului, nascute din copii-minune, campania se adreseaza prichindeilor care nu sunt foarte îndemânatici cu racheta, care calca pentru prima data, poate, pe dreptunghiul ce delimiteaza terenul de tenis sau care sunt, pur si simplu, curiosi cum (se) joaca, de fapt, cei pe care-i vad la televizor: Djokovic, Federer sau Nadal.

Pentru mai multe detalii vizitați www.tenis10.ro.

Biroul de presă al Federației Române de Tenis

Persoană de contact

Razvan Bucuroiu

Tel: 0756 161 636

e-mail: [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel