Victor Ponta: Anul viitor, cel mai târziu, în România va fi schimbată puterea

victor-ponta
victor-ponta

PSD, Victor Ponta, prognozează o victorie a Uniunii Social-Liberale la alegerile parlamentare din 2012, victorie care îi va permite formarea guvernului.

”În mod sigur, în România, anul viitor, cel mai târziu, va avea loc o schimbare de putere. USL va forma guvernul, dar relaţiile cu Republica Moldova nu se vor schimba”, a declarat presei liderul social-democrat joi, în cadrul unei vizite în Republica Moldova, relatează Agerpres.

El a arătat că opoziţia din România a reuşit să se unească, aşa cum a făcut în 2009 opoziţia din Republica Moldova, care ulterior a ajuns la guvernare. ”Şi în România am luat modelul Moldovei şi am reuşit să ne unim opoziţia. Vom veni şi noi la putere, aşa cum a venit şi fosta opoziţie de aici”, a afirmat Ponta

Potrivit acestuia, în relaţiile cu Republica Moldova se va pune accent pe cooperarea în domeniul economic. „Ceea ce se va schimba în bine va fi un sprijin mult mai mare şi mai concret în zona economică, un sprijin pe care acum îl considerăm ineficient”, a apreciat preşedintele PSD.

Victor Ponta se află într-o vizită la Chişinău, în fruntea unei delegaţii a PSD, la invitaţia Partidului Democrat din Moldova, formaţiune cu care are semnat un acord de cooperare. Delegaţia română a avut o întrevedere cu deputaţi ai PDM, precum şi cu liderii fracţiunilor parlamentare din Alianţa pentru Integrare Europeană. Aceasta este prima vizită a lui Ponta la Chişinău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel