Victor Ponta - candidat la prezidențiale din partea PSD. Chirieac: Ceva se întâmplă

Inquam Photos / Cornel Putan
Inquam Photos / Cornel Putan

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat scenariul 'Victor Ponta - candidat la prezidențiale din partea PSD'.

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat dacă are șanse Victor Ponta să candideze la prezidențiale din partea PSD.

'Ceva se întâmplă pentru Victor Ponta. Altfel, partidul nu l-ar măsura în sondaje. Ideea este următoarea: Dacă Victor Ponta se întoarce în PSD... De acolo poate să împingă și el la trenul politicii de stânga din România. Până și Sorin Grindeanu are dreptate într-un anumit punct de vedere.', a zis Bogdan Chirieac.

'Probabil, este nevoie și de un președinte de stânga, după 20 de ani de președinți de dreapta. Fiindcă 20 de ani de președinți de dreapta ne-au lăsat, și aici îl citez pe excelența sa Klaus Iohannis, un stat eșuat! Acum, văd că Marcel Ciolacu anunță reforma statului, fiindcă nu întâmplător se fac lucrurile astea. Să vedem dacă se va reuși!', a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la România TV.

Citește și - Guvernul Ciolacu își asumă răspunderea în Parlament pe pachetul de reformă fiscală. Opinia lui Chirieac

Victor Ponta, numit consilier al premierului Marcel Ciolacu

Amintim faptul că Victor Ponta a fost numit săptămâna trecută consilier al premierului Marcel Ciolacu. Victor Ponta are calitatea de consilier onorific al prim-ministrului Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la momentul respectiv, această mutarea politică.

'În momentul acesta, am mai spus-o de multe ori, din punct de vedere al politicii externe, l-ați depășit și cred că s-a bucurat foarte mult și vorbesc serios, pe Adrian Năstase, care a fost cel care a băgat România în NATO și Uniunea Europeană. A încheiat negocierile cu Uniunea Europeană. Acum, sunteți cel mai bine pregătit om politic din România, în acest domeniu. Cred că puteți suplini faptul că președintele se implică foarte puțin, iar mișcarea lui Marcel Ciolacu este de mare înțelepciune. Asta arată că Marcel Ciolacu este un om politic autentic, ca să spun așa. Este mutarea momentului ', a declarat Bogdan Chirieac. Vezi continuarea aici!

Citește și EXCLUSIV - Victor Ponta, numit consilier al premierului Marcel Ciolacu: Îmi doresc, din toată inima, ca Guvernul pe care îl conduce să performeze în zona economică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel