Victor Ponta, despre Mihai Răzvan Ungureanu: Un fripturist

ponta mru
ponta mru

Victor Ponta a declarat, duminică seara, că desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu ca premier a fost dezastruoasă, catalogându-l pe fostul premier drept un fripturist și arivist. 

Întrebat de Radu Tudor despre faptul că se vehiculează ideea că va fi obligat să candideaze la prezidențiale, că serviciile secrete fac oareșce jocuri să-l determine pe Crin Antonescu să nu  mai fie candidat, că în vizita din SUA  Ponta s-ar fi dus să aranjeze cu tot felul de centre de putere, iar la conducerea Guvernului să vină George Maior, directorul SRI, și președinte de partid și prim-ministru, Victor Ponta a negat toate aceste scenarii

"Sunt niște scenarii mirobolante", a declarat Ponta. "În primul rând, nu am vorbit cu Biden, nu aveam de ce să vorbesc. Am fost opt oameni acolo. Nu era cazul. SUA vor lucra cu viitorul președinte la României. Cine va fi acela, că îl cheamă Antonescu sau cum îl va chema.

În al doilea rând, nu cred că vine George Maior prim-ministru. El face o treabă foarte bună acolo, ca și Teodor Meleșcanu, acolo unde este.

Experiența cu Răzvan Ungureanu venit de la SIE prim-ministru a fost o experiență  catastrofală. Cred că a afectat extrem, de grav un prestigiu al serviciilor noastre de informații  pe care l-au câștigat cu greu. Să arate că nu mai sunt comuniști, că nu mai sunt ariviști cum e MRU, care fuge imediat cum i se dă o funcție.

Experiența cu MRU a fost una catastrofală. A arătat de fapt că aici, în fruntea unui serviciu, un fripturist, că de fapt asta a fost, iertați-mi  exprimarea neacademică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel