Victor Ponta: Emil Boc şi PDL sunt dispuşi să dea orice pentru a mai rezista la guvernare

Victor Ponta
Victor Ponta

Primul ministru Emil Boc şi PDL sunt dispuşi să dea orice, sacrificând interesul societăţii, interesul naţional şi bunăstarea românilor, pentru a mai rezista la guvernare, a declarat miercuri preşedintele PSD, Victor Ponta, referindu-se la protocolul semnat de partidele din coaliţia guvernamentală.

„Nu consider în acest moment că vinovat este cel care cere, ci vinovat este totdeauna cel care dă aboslut orice şi promite absolut orice ca să mai stea o zi, o lună sau un an în fotoliul, în scaunul de la Palatul Victoria“, a spus Ponta, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, citat de Agerpres.

Liderul social-democrat a subliniat că 'preţul' rămânerii lui Emil Boc în fruntea Guvernului este plătit de către toţi românii.

'Obiectivul nu este doar rămânerea lui Emil Boc şi a unui prim-ministru PDL, ci, practic, păstrarea şi protejarea tuturor reprezentanţilor PDL, care sunt în miile de funcţii din teritoriu, pe unele dintre ele le-aţi prezentat şi dvs. (mass-media - n.r.): unii se ocupă cu prezentări de modă, alţii sunt vedete de monden, alţii sunt bineînţeles cei care strâng bani pentru PDL şi-i aduc fie la vămi, fie la ANAF. Acesta este preţul pe care îl plătim cu toţii şi trebuie să fim foarte conştienţi', a afirmat Ponta.

Formaţiunile politice care susţin coaliţia de guvernământ au semnat miercuri un protocol de colaborare guvernamentală şi parlamentară, valabil până la alegerile legislative din 2012, care consfinţeşte parteneriatul dintre PDL, UDMR, UNPR şi grupul minorităţilor naţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel