Victor Ponta, FULMINANT: "A spus CLAR! Suntem într-o CRIZĂ și mai MARE decât în 2008! Viteză extraordinară spre PRĂPASTIE"

Ponta: Domnul Cîţu i-a escrocat...
Ponta: Domnul Cîţu i-a escrocat...

Victor Ponta a vorbit despre anunțul făcut de Banca Națională, astăzi, în ceea ce privește criza economică provocată de pandemia de COVID-19. 

"Știrea numărul 1 a fost că în România sunt peste 3000 de cazuri zilnice, o știre extrem de rea, dar probabil vor urma altele și mai rele. În același timp, astăzi, ascuns puțin de știrile din zona medicală, din punctul de vedere al celor care înțeleg că în spatele unei crize sanitare se află o criză și mai mare și anume cea economică.

Anunțurile făcute de Banca Mondială care a spus foarte clar că vom avea o criză sau suntem într-o criză și mai mare decât cea din 2008. Anunțul făcut de cea mai mare agenție de rating că România, deja împrumutând peste 100 de miliarde de lei, intră în categoria junk, terminăm și ceea ce putem să împrumutăm. 

Știrile de azi ne arată că ne îndreptăm cu o viteză extraordinară spre prăpastie, ca țară, ca societate!", a spus Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel