Victor Ponta: Nu se ajunge la vama Constanța până nu se ascumd toate documentele

Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că nu îl ia în serios pe preşedintele Traian Băsescu atunci când spune că vrea să vadă acţiuni în vămile de interior şi că nu crede că se va ajunge la vama din Constanţa.

”Până nu termină de ascuns şi de ars toate documentele şi de dus toate containerele fratelui mai mare nu cred că se va ajunge în vama Constanţa. Mai au vapoare de trimis în larg. (...)Nu îl iau în serios (pe Traian Băsescu - n.r.) pentru că am constatat că, în momentul în care anchetele au ajuns la nivelul politic, şi nu e doar Blejnar acolo, de la Blejnar mai departe, au încetat. Deci, s-a dorit doar ceva jos acolo ca să dăm un pic de satisfacţie. E total neserios. Mi se pare neserios domnul preşedinte”, a declarat, liderul social-democrat, după şedinţa Uniunii Social-Liberale, citat de Agepres.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut luni, la bilanţul activităţii desfăşurate de Ministerul Public pe anul 2010, că "esenţa" fraudei este la vămile din teritoriu, menţionând că nu trebuie omisă vama de la Constanţa.

Citește și: Băsescu vrea să vadă acțiuni în vama de la Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel