Victor Ponta se ceartă cu Elena Lasconi: Comportă-te ca o doamnă

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Marcel Ciolacu a fost surprins alături de Victor Ponta și Mircea Geoană la aceeași masă, într-un restaurant din București. Elena Lasconi, președinta USR, a comentat întâmplarea, Ponta răspunzându-i dur.

Fostul premier Victor Ponta, în prezent consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, a răspuns miercuri criticilor aduse de Elena Lasconi, președinta USR, care a comentat pe marginea unei fotografii în care Ponta apare alături de Ciolacu și Mircea Geoană la o masă la restaurant, cu ocazia aniversării jurnalistului Marius Tucă.

Ponta a ripostat pe Facebook, numind-o ironic pe Lasconi „Coana Leana”, o trimitere directă la Elena Ceaușescu, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu, care a fost executată în 1989. Fostul premier a făcut și o paralelă cu alte figuri politice feminine din istoria României, precum Elena Udrea și Elena Lupescu.

"Încă o “Coana Leana” a apărut în politica românească- ca sa continue “blestemul Elenelor” !  Nu o cunosc personal pe Elena Lasconi - credeam că e doar un alt demagog oarecum clasic , pupă cruci dar se dă woke , nu face nimic ca primar dar dă mereu vina pe alții, vorbește despre orice dar nu se pricepe la nimic , încă o “telepromptistă” în politică, nimic special!

Acum am ocazia sa descoper că vrea să fie o scandalagioaică care o face pe Șoșoacă să pară o “Lady”! Draga Elena - știi bine că am fost la ziua jurnalistului Marius Tucă ( adică jurnalist adevărat , nu ca tine care prezentai știri pe plaja)!

Știi bine că oamenii politici inteligenți și educați pot să stea la o masă fără să își ridice poalele în cap ( văd că tu nu ai reușit să ajungi la masă nici măcar cu “ostașul” Ciucă) . Știi bine că oamenii din gașca ta useristă au făcut mai multe combinații decât toți politicienii în ultimii ani și s-au pricopsit cu niște milioane bune în această perioadă! Dacă vrei să arăți altfel decât “fătălăii” pe care i-ai bătut tu la USR și vrei la masa “celor mari” comportă-te ca o “doamnă” !

Elena Lasconi, în calitate de președinte al USR, a criticat dur imaginile în care Marcel Ciolacu, Mircea Geoană și Victor Ponta apar la aceeași masă, acuzându-i pe aceștia că „fac blaturi pentru puterea efemeră”. Lasconi a afirmat că acești politicieni „au rezervat o masă și au amanetat România”, acuzându-i că profită de influența lor politică în detrimentul intereselor naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel