Victor Ponta: Sunt semnale că UDMR se alătură USL în unele judeţe din ţară

ponta
ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Timişoara, că are semnale că UDMR se va alătura USL în unele judeţe din ţară, considerând acest demers un lucru normal.

Este un lucru normal, deoarece, dincolo de deciziile politice la nivel naţional, nu cred că măsurile greşite şi stupide ale Guvernului Boc i-a ocolit pe maghiari. S-au tăiat salariile şi de la români şi de la maghiari, s-au tăiat pensiile şi de la unii şi de la alţii, s-a mărit TVA şi pentru români şi pentru maghiari. Incompetenţa şi corupţia Guvernului Boc afectează orice locuitor al României, indiferent de naţionalitate, a afirmat Ponta, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Liderul PSD a mai spus că nici el, nici Crin Antonescu nu vor merge la Congresul UDMR de la Oradea pentru a face oferte, ci pentru că au fost invitaţi.

Vă reamintesc, UDMR a fost invitat şi a participat la Congresul nostru din octombrie, avem relaţii normale, civilizate, cu alte partide democratice, cu orice partid, cu excepţia PDL. În rest, toate măsurile economice, aşa cum au fost ele luate de Cabinetul Boc în ultima perioadă, au dus la ceea ce chiar Jeffrey Franks (şeful misiunii FMI, n.r.) spunea: 'suntem un bolnav în stare critică'. A fost foarte bun tratamentul, dar suntem aproape să murim. (...). A fost foarte bun tratamentul Boc, economia românească e în colaps, educaţia, sănătatea, cultura, domeniile esenţiale sunt aproape de închidere şi, aşa de bun premier a fost Boc, încât, acum, trebuie să-l schimbe, a menţionat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel