Victor Rebengiuc s-a retras din teatru, după o carieră de 70 de ani. Publicul l-a aplaudat cu lacrimi în ochi, la ultima reprezentaţie în FITS

Marele artist Victor Rebengiuc a părăsit scena teatrului în ropot de aplauze, la FITS. Publicul sibian l-a onorat cu ovaţii după o carieră de peste şapte decenii.

Maestrul Victor Rebengiuc a interpretat seara trecută ultimul rol din cariera sa. Este vorba despre reprezentaţia "de onoare" în piesa "Tatăl" -  o poveste inspirat[ din realitate care tratează aspecte dureroase din viaţa de familie. Vizibil emoţionat, actorul a spus "Adio" în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. 

Unul din spectatori a exclamat: "M-a rupt! Ne-a marcat, a fost un subiect care te pune te pune foarte mult pe gânduri şi trebuie să ne schimbăm comportamentul."

„Nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință, e greu. M-am luptat foarte tare în repetițiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca și în fața publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!„, spunea Victor Rebengiuc în urmă cu un an la digi24.ro.

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, intitulată "Miracol", a reuşit să creeze, ca întotdeauna, o atmosferă de poveste. Cei care nu au mai prins bilete la spectacolele de interior s-au putut bucura de momente de neuitat pe străzile din centrul oraşului care au fost animate de artişti internaţionali veniţi special din Italia, Franţa şi Spania.

Dan Bartha, coordonator eveniment FITS a declarat: "Artiştii asta fac, interacţioneză cu publicul, le oferă energia şi din ispiraţia şi talentul lor. Sibiul este o sărbătoare în zilele acestea, atmosfera este magică. Sunt sute de evenimente în toate spaţile publice."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel